Îşi "servesc" calde pe Twitter! Boris Becker, mesaj dur pentru Nick Kyrgios: "Nu-mi plac şobolanii!"

  • Boris Becker a lansat atacuri dure la adresa lui Nick Kyrgios, pe reţelele de socializare
  • Fostul antrenor al lui Novak Djokovic a fost deranjat de atacurile australianului
  • Nick Kyrgios a reacţionat la postările lui Becker
354 afișări
Imaginea articolului Îşi "servesc" calde pe Twitter! Boris Becker, mesaj dur pentru Nick Kyrgios: "Nu-mi plac şobolanii!"

Îşi "servesc" calde pe Twitter!

Continuă scandalul provocat de organizarea turneului Adria Tour, competiţie la care mai mulţi jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19. Fostul antrenor al lui Novak Djokovi, Boris Becker, l-a atacat pe contul său de Twitter pe Nick Kyrgios. Acesta îl taxase cu câteva zile în urmă pe Alexander Zverev, pentru că a participat la o petrecere, în loc să stea în izolare. 

 
"Nu-mi plac şobolanii! Oricine vorbeşte despre un coleg sau colegă nu este prietenul meu. Uită-te mai întâi în oglindă, înainte să crezi că eşti mai bun decât noi", a fost mesajul lui Boris Becker pentru Kyrgios. 
 
"Pentru Dumnezeu, Boris! Nu concurez şi nu încerc să arunc pe nimeni în faţa autobuzului. Este o pandemie şi dacă cineva este atât de idiot ca Alex (n.r Zverev), eu voi semnala acest lucru. E simplu", a reacţionat Kyrgios. 
 
Contrele dintre cei doi au continuat, iar Becker i-a "servit" încă o replică lui Kyrgios. 
 
"Mi-ar plăcea să îl văd pe Nick Kyrgios la potenţialul său maxim şi să câştige un Grand Slam. Ar fi un model pentru tinerii din întreaga lume şi ar putea vorbi despre probleme de egalitate şi rasă. Maturizează-te, prietene, şi câştigă turnee!", a mai scris Boris Becker. 
 
"De ce vorbeşti despre tenis acum? Ce legătură are cu tenisul? Cum ar fi ca cel pe care îl aperi să se maturizeze şi să ne ofere nişte explicaţii? Şi nu o nouă scuză din partea managerului său", a reacţionat Kyrgios. 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici