Japoneza Osaka se desparte de antrenorul Wim Fissette

Antrenorul lui Naomi Osaka, fostul număr unu mondial, Wim Fissette, a declarat miercuri că cei doi au pus capăt parteneriatului lor după ce au lucrat împreună din 2019.

794 afișări
Imaginea articolului Japoneza Osaka se desparte de antrenorul Wim Fissette

Naomi Osaka 大坂なおみ, Facebook

Japoneza Osaka a câştigat US Open în 2020 şi Australian Open în anul următor sub îndrumarea antrenorului belgian Fissette.

„A fost un privilegiu să o antrenez pe Naomi din 2019 şi să o văd cum a devenit o campioană", a declarat Fissette într-o postare pe Instagram.

„Ea a inspirat o întreagă nouă generaţie să se îndrăgostească de joc şi să vorbească pentru ceea ce cred şi a fost incredibil să joc un rol în această călătorie".

Fissette a lucrat anterior cu jucătoare de top, printre care Victoria Azarenka, Kim Clijsters şi Simona Halep.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
osaka,
fissette,
halep

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici