Jaqueline Cristian e în ultimul tur al calificărilor la turneul de tenis de la Sankt Petersburg

  • Jaqueline Cristian (160 WTA) a ajuns sâmbătă în ultimul tur al calificărilor pe tabloul principal al turneului de tenis feminin de la Sankt Petersburg
  • Românca a trecut categoric de sârboaica Natalija Kostic (201 WTA), în două seturi, 6-1, 6-3.
172 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian e în ultimul tur al calificărilor la turneul de tenis de la Sankt Petersburg

În aceaşi fază a competiţiei din Rusia, Laura Ioana Paar (200 WTA) şi Monica Niculescu (147 WTA) au fost învinse încă din primul tur, fiind eliminate din turneu.

Cristian se va lupta în ultimul tur, pentru accederea pe tabloul principal, cu rusoaica Sofya Lansere (270 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici