Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi din turneul Challenger de la Charleston

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a fost învinsă miercuri în optimile de finală ale turneului Challenger de la Charleston de Diana Shnaider, favorita numărul 7 la competiţia din Statele Unite.

81 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi din turneul Challenger de la Charleston

Jaqueline Cristian eliminată în turul doi din turneul Challenger de la Charleston

Diana Shnaider s-a impus după un meci ce a durat o oră şi 16 minute, cu 6-1, 7-5.

După un prim set pe care l-a început ratând trei mingi de break şi pierzând la zero ultimele trei game-uri, Cristian a jucat mai compact în setul doi, în faţa numărului 74 mondial.

Cele două au mers cap la cap până la 5-5, cu un schimb de break-uri, moment în care Cristian a cedat un game pe propriul serviciu, dublat de Shnaider cu jocul cu care a şi închis jocul.

Jaqueline Cristian ocupă momentan locul 82 în clasamentul mondial de simplu feminin, după ce săptămâna trecută nu a reuşit să treacă de calificările de la Indian Wells.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici