Jaqueline Cristian, învinsă în finala Challanger-ului W100 de la Valencia

După ce a ajuns în finală fără să cedeze vreun set, jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian (101 WTA) a fost învinsă în actul decisiv al turneului Challanger, de categorie W100, de la Valencia, de bulgara Viktoriya Tomova (98 WTA).

108 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian, învinsă în finala Challanger-ului W100 de la Valencia

Jaqueline Cristian, învinsă în finala Challanger-ului W100 de la Valencia

Tomova s-a impus în 2 seturi, cu 7-5, 6-3, din postura e favorită numărul 2, după o oră şi 43 de minute.

În primul set, Cristian a pierdut două game-uri pe propriul serviciu şi chiar dacă a reuşit să egaleze la 5-5, bulgara a mai reuşit un break decisiv, care i-a dat apoi şansa să închidă setul.

Echilibrul setului doi s-a rupt devreme, la 1-1, când Tomova a mai câştigat o dată împotriva serviciului, pentru a duce apoi setul la 6-3, valorificând prima minge de meci şi de turneu.

Cristian va reveni în top 100 după această finală, urcând pe locul 91, în timp ce Tomova va face un salt până pe 79.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici