Jaqueline Cristian şi Anna Bondar s-au calificat în optimile probei de dublu la Doha

  • Perechea alcătuită din Jaqueline Cristian (România) şi Anna Bondar (Ungaria) s-a calificat duminică în turul secund al probei de dublu feminin, din cadrul turneului de tenis de la Doha.
  • Ele au trecut în turul inaugural de Darija Jurak (Croaţia) şi Jasmine Paolini (Italia).
176 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian şi Anna Bondar s-au calificat în optimile probei de dublu la Doha

FOTO Hepta/Mediafax

Cristian şi Bondar şi-au adjudecat victoria cu scorul de 7-5, 6-4, la capătul unui meci ce a durat o oră şi 21 de minute. Ele au salvat două mingi de set, în primul act, când Jurak şi Paolini conduceau cu 4-5 şi un break avans, apoi au închis cu trei game-uri consecutive.

În setul secund au reuşit break-ul la 5-4, obţinând calificarea în turul secund, unde se vor confrunta cu câştigătoarele din meciul ce aduce faţă în faţă perechile Kichenok/Ostapenko şi Gauff/Pegula.

Pentru calificarea în turul secund, Cristian şi Bondar vor fi recompensate cu 9.800 de dolari şi 105 puncte WTA în clasamentul de dublu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici