Jean Julien Rojer şi Horia Tecău au fost învinşi în primul tur la US Open

Jean Julien Rojer (16 ATP la dublu) şi Horia Tecău (20 ATP la dublu) au pierdut, vineri, în primul tur la US Open, în faţa lui Jeremy Chardy (35 ATP la dublu) şi a lui Fabrice Martin (33 ATP la dublu), cu scorul de 6(2)-7, 1-6.

159 afișări
Imaginea articolului Jean Julien Rojer şi Horia Tecău au fost învinşi în primul tur la US Open

Jean Julien Rojer şi Horia Tecău au fost învinşi în primul tur la US Open

Cele două echipe s-au înfruntat timp de o oră şi 21 de minute. Dacă primul set a fost foarte echilibrat, în cel de-al doilea set, echipa românului a fost complet dominată.

Chardy şi Martin vor evolua în turul doi, unde îi vor întâlni pe câştigătorii înfruntării dintre echipa formată din Nicholas Monroe (102 ATP la dublu) şi Tennys Sandgren (125 ATP la dublu) şi cea formată din Radu Albot (63 ATP la dublu) şi Malek Jaziri (73 ATP la dublu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici