Jelev a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Steaua

Fundaşul Jivko Jelev a semnat, miercuri, un contract valabil un an şi jumătate cu Steaua, gruparea '"roş-albastră" renunţând la serviciile mijlocaşului Răzvan Ochiroşii, care a ajuns la Oţelul Galaţi în schimbul jucătorului bulgar, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

17 afișări
Imaginea articolului Jelev a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Steaua

Jelev a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Steaua (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

Steaua l-a cedat pe Ochiroşii la Oţelul Galaţi, dar a păstrat 50 la sută din drepturile federative ale acestuia, conform preşedintelui gălăţean Marius Stan.

Jelev, 31 de ani, nu a mai evoluat pentru Oţelul Galaţi din 8 noiembrie. El a mai fost legitimat la formaţiile din Bulgaria Beroe Stara Zagora, Litex Loveci şi Olimpik Teteven. Pentru Oţelul Galaţi, Jelev a evoluat în 73 de partide şi a înscris de şapte ori. Jivko Jelev are şi şase selecţii pentru echipa naţională a Bulgariei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici