JO-2016: Turneul de fotbal se va disputa în cinci oraşe care găzduiesc meciuri şi la Cupa Mondială

Turneul de fotbal din cadrul Jocurile Olimpice de vară din 2016 se va disputa în cinci oraşe care găzduiesc meciuri şi la Cupa Mondială din acest an din Brazilia, a anunţat, miercuri, Comitetul de Organizare, citat de AFP.

86 afișări
Imaginea articolului JO-2016: Turneul de fotbal se va disputa în cinci oraşe care găzduiesc meciuri şi la Cupa Mondială

JO-2016: Turneul de fotbal se va disputa în cinci oraşe care găzduiesc meciuri şi la Cupa Mondială

Cele cinci oraşe care vor găzdui partidele de la Jocurile Olimpice din 2016 sunt Belo Horizonte, Brasilia, Rio de Janeiro, Salvador şi Sao Paulo.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor începe la 5 august 2016 şi sunt primele care se desfăşoară în America de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici