JO de Iarnă: Finlandezul Selanne a devenit deţinător unic al recordului de puncte la turneele de hochei pe gheaţă

Sportivul finlandez Teemu Selanne a devenit, vineri, deţinător unic al recordului de puncte la turneele de hochei pe gheaţă de la Jocurile Olimpice, datorită pasei decisive de la al treilea gol al Finlandei la meciul cu Germania, scor 5-0, disputat la Vancouver.

76 afișări
Imaginea articolului JO de Iarnă: Finlandezul Selanne a devenit deţinător unic al recordului de puncte la turneele de hochei pe gheaţă

JO de Iarnă: Finlandezul Selanne a devenit deţinător unic al recordului de puncte la turneele de hochei pe gheaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Selanne, în vârstă de 39 de ani, se află la a cincea participare la JO de iarnă. El a reuşit la partida cu Germania al 37-lea său punct (20 de goluri, 17 pase decisive).

Teemu Selanne este legitimat la clubul din NHL Anaheim Ducks.

Până vineri, el deţinea un record de 36 de puncte, la egalitate cu rusul Valeri Harlamov, canadianul Harry Watson şi cehul Vlastimil Bubnik.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici