JO de Iarnă: Monika Gyorgy, locul 55 în proba de schi fond urmărire 15 kilometri

Sportiva română Monika Gyorgy a ocupat locul 55 în proba de schi fond urmărire 15 kilometri (7, 5 kilometri în stilul clasic, 7,5 kilometri în stiul liber), cu timpul 45 de minute, 37 de secunde, cinci zecimi, vineri, la Jocurile Olimpice de la Vancouver, informează site-ul oficial al competiţiei.

15 afișări
Imaginea articolului JO de Iarnă: Monika Gyorgy, locul 55 în proba de schi fond urmărire 15 kilometri

Norvegianca Marit Bjoergen, locul I în proba de schi fond urmărire 15 kilometri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Titlul olimpic a fost obţinut de norvegianca Marit Bjoergen (39:58.1), urmată de suedeza Anna Haag, la opt secunde.

Poloneza Justyna Kowalczyk s-a clasat a treia la o distanţă de nouă secunde.

Sportiva norvegiană, în vârstă de 28 de ani, a câştigat a treia medalie la JO-2010, după aurul la sprint şi bronzul la 10 km.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici