JO de Iarnă: Noi amânări din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile

Calificările pentru proba feminină de snowboard cross din cadrul Jocurilor Olimpice de la Vancouver vor fi întârziate cu două ore, din cauza vizibilităţii reduse, ele urmând să înceapă la ora locală 12.00 (22.00, ora României), au anunţat, marţi, organizatorii.

18 afișări
Imaginea articolului JO de Iarnă: Noi amânări din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile

JO de Iarnă: Noi amânări din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După o ploaie în cursul dimineţii, o ceaţă puternică s-a instalat în zona în care se desfăşoară competiţia de snowboard cross. După amânarea calificărilor, concursul va debuta la ora locală 14.15. (00.15, ora României).

De asemenea, antrenamentele pentru proba de slalom uriaş paralel, prevăzute pentru ora locală 10.00, au fost anulate, iar cele pentru probele de halfpipe masculin şi feminin, iniţial prevăzute a se desfăşura separat, se vor desfăşura în acelaşi timp, începând cu ora locală 17.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici