JO de Iarnă: Pepene - locul 37, Hogiu al 57-lea la schi fond, în proba de 15 km liber

Sportivii români Paul Pepene şi Petrică Hogiu au ocupat poziţia 37, respectiv locul 57, luni, în proba de 15 kilometri liber din cadrul concursului de schi fond de la Jocurile Olimpice de la Vancouver, desfăşurat la Whistler Olympic Parc şi câştigat de elveţianul Dario Cologna.

11 afișări
Imaginea articolului JO de Iarnă: Pepene - locul 37, Hogiu al 57-lea la schi fond, în proba de 15 km liber

Dario Cologna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului oficial al competiţiei, Pepene a terminat cursa în 35 minute, 33 secunde şi 7 zecimi, iar Hogiu a fost cronometrat cu 36:39.5.

Noul campion olimpic, Dario Cologna, a terminat în 33 de minute, 36 de secunde şi 3 zecimi. Medalia de argint a fost câştigată de Pietro Piller Cottrer, din Italia, cu 34:00.9, iar pe poziţia a treia s-a clasat cehul Lukas Bauer (34:12.0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici