Jo Jo Dan îl va întâlni pe americanul Stevie Forbes la 11 februarie

Pugilistul român Ionuţ Ion, alias "Jo Jo Dan", îl va întâlni la data de 11 februarie, în cadrul unei gale organizate în Montreal, pe americanul Stevie "2 Pound" Forbes, fost campion mondial în versiunea IBF, informează issuu.com.

21 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan îl va întâlni pe americanul Stevie Forbes la 11 februarie

Jo Jo Dan îl va întâlni pe americanul Stevie Forbes la 11 februarie (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Meciul va conta pentru categoria uşoară, 63,5 kilograme.

Stevie Forbes, 33 de ani, are 43 de meciuri la profesionism, dintre care 35 de victorii (11 prin KO) şi opt înfrângeri. De-a lungul carierei, Forbes a boxat împotriva pugiliştilor Oscar de la Hoya şi Andre Berto, pierzând de fiecare dată la puncte.

Ionuţ Ion, 29 de ani, are 28 de meciuri, dintre care 27 de victorii, 15 prin KO, şi o înfrângere. Ion se află pe locul 3 în versiunea WBC şi pe 7 în versiunea WBA şi a fost desemnat de WBC să participe în următorul meci eliminatoriu ce îi va permite învingătorului să îl întâlnească pe deţinătorul centurii, americanul Andre Berto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici