Jo Jo Dan îl va întâlni pe Floyd Trumpet, la 29 iulie

Pugilistul Ion Ionuţ, alias "Jo Jo Dan", îl va întâlni, într-un meci la categoria semimijlocie, la 29 iulie, la Port of Spain (Trinidad-Tobago), pe localnicul Floyd Trumpet, în principala întâlnire a galei "Noaptea Campionilor", informează Unified Promoter's Boxing Association.

139 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan îl va întâlni pe Floyd Trumpet, la 29 iulie

Jo Jo Dan îl va întâlni pe Floyd Trumpet, la 29 iulie (Imagine Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Meciul va conta pentru titlul vacant WBC şi va avea loc pe durata a 12 runde.

Pugilistul român Ion Ionuţ, alias "Jo Jo Dan" l-a învins, în luna februarie, la puncte, în cadrul unei gale ce a avut loc la Montreal, pe americanul Stevie "2 pounds" Forbes. Partida, care a contat pentru categoria semimijlocie, a fost oprită de arbitri in repriza a şasea, după ce pugiliştii s-au ciocnit cap în cap, iar americanul s-a ales cu arcada spartă. Conform regulamentului, în aceste condiţii, arbitrii au numărat punctele celor doi sportivi, iar Jo Jo Dan a fost desemnat învingător. Cei trei arbitri au dat scorul de 58-56 în favoarea românului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici