Jo Jo Dan va boxa cu Cesar Soriano

Oficialii clubului Interbox au anunţat, marţi, că în cadrul galei în care Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a treia oară centura mondială la categoria supermijlocie, va boxa şi românul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, în faţa mexicanului Cesar Soriano, informează boxingscene.com.

11 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan va boxa cu Cesar Soriano

Jo Jo Dan (Imagine: Mediafax Foto)

Oficialii clubului canadian au anunţat, marţi, meciurile ce vor avea loc în cadrul galei "Superstition", programată vineri, 13 martie, la Bell Centre din Montreal, şi în care principalul eveniment este partida dintre campionul mondial la box profesionist, versiunea IBF, Lucian Bute, şi columbianul Fulgencio Zuniga.

Astfel, pugilistul Ion Ionuţ, campion WBC Continental Americas şi NABA (North American Boxing Association) la categoria super-uşoară, îl va întâlni pe mexicanul Cesar Soriano (19-22-0), într-un meci programat pe parcursul a opt runde.

Ion Ionuţ are un palmares de 23 de victorii la profesionişti, dintre care 13 prin KO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici