JOCURILE OLIMPICE 2012: Aur şi record mondial pentru ştafeta feminină a SUA la 4x100 m mixt

Ştafeta feminină a Statelor Unite ale Americii, formată din Missy Franklin, Rebecca Soni, Dana Vollmer şi Allison Schmitt, a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de 4x100 metri mixt din cadrul concursului de nataţie de la JO de la Londra şi au stabilit un record mondial, informează AFP.

206 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Aur şi record mondial pentru ştafeta feminină a SUA la 4x100 m mixt

Aur olimpic şi record mondial pentru ştafeta feminină a SUA la 4x100 m mixt

Americancele au fost cronometrate cu timpul de trei minute, 52 de secunde şi cinci sutimi. Vechiul record, 3:52.10, aparţinea ştafetei Chinei şi fusese realizat la 1 august 2009, la Roma.

Pe locul secund s-a clasat Australia (Emily Seebohm, Leisel Jones, Alicia Coutts, Melanie Schlanger), iar medalia de bronz a revenit Japoniei (Aya Terakawa, Satomi Suzuki, Yuka Kato, Haruka Ueda).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici