Cătălina Ponor, reproşuri la adresa lui Bellu şi Bitang: După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, marţi, că şi-ar fi dorit să primească felicitări şi din partea antrenorilor săi, după ce a câştigat medalia de argint la sol, în cadrul concursului de gimnastică de la Jocurile Olimpice.

5785 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor, reproşuri la adresa lui Bellu şi Bitang: După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor

JOCURILE OLIMPICE 2012: Cătălina Ponor, reproşuri la adresa lui Bellu şi Bitang. "După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor"

"După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor (n.r. - Mariana Bitang şi Octavian Bellu), dar asta este. Mulţumesc familiei şi prietenilor care au fost alături de mine", a spus Ponor, care a menţionat că nu doreşte să comenteze ceea ce s-a întâmplat la bârnă, informează TVR1.

Cătălina Ponor a obţinut, marţi, la sol, medalia de argint, a noua pentru România la actuala ediţie a JO. Tot marţi, Cătălina Ponor a fost la un pas de a mai câştiga o medalie la bârnă, pe lângă argintul de la sol, dar în cele din urmă a fost a patra, după ce arbitrii au acceptat contestaţia făcută de antrenorul sportivei Alexandra Raisman, românul Mihai Breştean, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei, dar cu o dificultate a exerciţiului mai mare.

Cătălina Ponor a intrat a doua în finala de la bârnă, execuţia sa fiind notată cu 15.066. Ultima sportivă intrată însă în concurs, Alexandra Raisman, a fost notată cu 14.966, antrenorii ei depunând contestaţie. Arbitrii au acceptat contestaţia şi, după noi verificări, au mărit dificultatea exerciţiului, obţinând nota finală 15.066.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici