JOCURILE OLIMPICE 2012: Prinţul William şi soţia sa Kate vor susţine sportivii britanici la mai multe probe

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, ducesa Catherine de Cambridge, vor susţine sportivii britanici la mai multe probe din cadrul Jocurilor Olimpice, ei urmând să asiste în special la concursurile de echitaţie, tenis şi nataţie.

403 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Prinţul William şi soţia sa Kate vor susţine sportivii britanici la mai multe probe

Prinţul William şi soţia sa Kate vor susţine sportivii britanici la mai multe probe din cadrul JO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui purtător de cuvânt al Casei Regale, ducele şi ducesa de Cambridge, precum şi prinţul Harry, prinţul Charles şi Camilla vor fi prezenţi, vineri, la o recepţie organizată la Buckingham de regina Elizabeth a II-a, iar apoi ei vor participa la ceremonia de deschidere a JO.

William, Kate şi Harry, care sunt "ambasadori" ai echipei olimpice britanice, vor asista împreună la probe de echitaţie, la Greenwich, şi la concursul de atletism. Cuplul princiar William - Kate va asista şi la meciuri de tenis la Wimbledon şi la probe de nataţie. Iar Kate va urmări un meci de hochei, probele de gimnastică şi de înot sincron.

La rândul lor, prinţul Charles şi Camilla vor asista la concursul de ciclism, la un meci de badminton şi la probe de echitaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici