Jocurile Olimpice de iarnă: Patinatorii ruşi Tatiana Volosojar şi Maxim Trankov, campioni olimpici la perechi

Patinatorii ruşi Tatiana Volosojar şi Maxim Trankov au câştigat, miercuri, medalia de aur la perechi la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci.

463 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de iarnă: Patinatorii ruşi Tatiana Volosojar şi Maxim Trankov, campioni olimpici la perechi

Patinatorii ruşi Tatiana Volosojar şi Maxim Trankov, campioni olimpic la perechi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Volosojar şi Trankov, care au acumulat 236,86 de puncte, au devenit primii sportivi dublu medaliaţi cu aur la Soci, după ce s-au impus în proba pe echipe cu Rusia.

Medalia de argint a fost cucerită o altă pereche rusă, Ksenia Stolbova/Fedor Klimon (218,68 puncte), în timp ce bronzul a revenit cuplului german Aliona Savcenko/Robin Szolkowy (215,78 puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici