JOCURILE OLIMPICE: Unde vor vota sportivii români participanţi la Olimpiadă

Preşedintele COSR, Octavian Morariu, a declarat că va merge la merge la vot la referendumul de duminică, la Londra şi că sportivii tricolori, care vor dori să fie prezenţi la urne, nu vor trebui să stea la coadă, transmite corespondentul MEDIAFAX la Londra.

212 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE: Unde vor vota sportivii români participanţi la Olimpiadă

JOCURILE OLIMPICE: Unde vor vota sportivii români participanţi la Olimpiadă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu voi merge la referendum. Am luat legătura şi cu domnul Jinga, ambasadorul României la Londra şi am asigurat toate condiţiile ca sportivii să meargă, dacă vor să se ducă. Am încercat să amenajăm o urnă mobilă pentru sportivi în satul olimpic, dar nu s-a mai putut. Fiecare sportiv va merge în funcţie de convingerile şi de programul lui de antrenament, nu pot să-i oblig. Apoi ambasadorul ne-a asigurat că sportivii nu vor sta la coadă şi că pentru ei va fi o oarecare prioritate, deoarece ei nu pot sta cu orele acolo", a declarat Morariu.

O parte a delegaţiei României se află la Londra pentru Jocurile Olimpice care încep vineri şi se vor încheia la 12 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici