Johanna Konta şi Petra Kvitova, eliminate în turul secund de la Rogers Cup

Jucătoarele de tenis Johanna Konta (Marea Britanie) şi Petra Kvitova (Cehia), aflate pe lista capilor de serie, au fost eliminate, joi dimineaţă, în turul doi al probei de simplu din cadrul Rogers Cup (Toronto), turneu de categorie WTA Premier 5.

291 afișări
Imaginea articolului Johanna Konta şi Petra Kvitova, eliminate în turul secund de la Rogers Cup

Johanna Konta şi Petra Kvitova, eliminate în turul secund de la Rogers Cup

Konta, cap de serie numărul 7 şi locul 7 WTA, a fost învinsă, scor 7-5, 6-7 (4), 3-6, de rusoaica Ekaterina Makarova (42 WTA), în două ore şi 27 de minute de joc. Makarova o va întâlni în optimi pe Lucie Safarova din Cehia, numărul 41 mondial.

De cealaltă parte, Petra Kvitova, cap de serie numărul 14 şi locul 14 WTA, a pierdut în faţa jucătoarei Sloane Stephens (SUA, 934 WTA), scor 6-7 (4), 6-3, 2-6. Partida a durat două ore şi 20 de minute. Următoarea adversară a americancei va fi germanca Angelique Kerber, a treia favorită şi numărul 3 mondial.

Prezenţa în optimile competiţiei din Canada este premiată cu 28.030 de dolari şi 105 puncte în ierarhia mondială de simplu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici