Jordan Northover a recunoscut că a vrut să îi jefuiască pe jucătorii Mesut Ozil şi Sead Kolasinac

În luna iulie 2019, jucătorul formaţiei Arsenal, Mesut Ozil, a fost atacat pe o stradă din Londra de nişte bărbaţi, care au vrut să îi fure maşina. Fotbalistul a fost ajutat de un coechipier, Sead Kolasinac. Acesta l-a lovit pe unul dintre atacatori, iar hoţii au reuşit să fugă.

135 afișări
Imaginea articolului Jordan Northover a recunoscut că a vrut să îi jefuiască pe jucătorii Mesut Ozil şi Sead Kolasinac

Jordan Northover a recunoscut că a vrut să îi jefuiască pe jucătorii Mesut Ozil şi Sead Kolasinac

Mesut Ozil a aflat cine sunt doi dintre cei care au vrut să îl fure. Jordan Northover (26 de ani) a recunoscut în instanţă că a încercat să îl jefuiască. În luna octombrie, Ashley Smith (30 de ani) este primul care care a pledat el vinovat în faţa instanţei.

Mesut Ozil şi Sead Kolasinac sunt prieteni buni din copilărie, amândoi fiind de religie musulmană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici