Jorge Lorenzo a câştigat Grand Prix-ul Portugaliei la MotoGP

Pilotul spaniol Jorge Lorenzo (Yamaha) a câştigat Marele Premiu al Portugaliei la MotoGP, devansându-i pe australianul Casey Stoner (Ducati) şi pe compatriotul său Dani Pedrosa (Honda), duminică, pe circuitul de la Estoril.

16 afișări
Imaginea articolului Jorge Lorenzo a câştigat Grand Prix-ul Portugaliei la MotoGP

Jorge Lorenzo a câştigat Grand Prix-ul Portugaliei la MotoGP (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu acest succes, al patrulea al sezonului, Lorenzo s-a apropiat la 18 puncte în clasamentul general de coechipierul său, italianul Valentino Rossi, clasat pe locul patru.

La MotoGP au mai rămas de disputat patru curse în acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici