Jorge Lorenzo a câştigat Marele Premiu al Italiei la MotoGP

Pilotul spaniol Jorge Lorenzo (Yamaha) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Italiei la MotoGP, desfăşurat pe circuitul de la Mugello, aceasta fiind a noua etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză.

169 afișări
Imaginea articolului Jorge Lorenzo a câştigat Marele Premiu al Italiei la MotoGP

Jorge Lorenzo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lorenzo, aflat la al cincilea succes în acest sezon, a fost urmat de conaţionalul său Dani Pedrosa (Repsol Honda) şi de italianul Andrea Dovizioso (Monster Yamaha). Pe locul patru s-a situat germanul Stefan Bradl (LCR Honda), iar pe cinci a trecut linia de sosire italianul Valentino Rossi (Ducati).

În clasamentul general, Lorenzo este lider, cu 160 de puncte, fiind urmat de Pedrosa cu 146 de puncte şi de australianul Casey Stoner (Repsol Honda), cu 140 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici