Jose Mourinho îl critică pe Fabio Capello

Antrenorul portughez al echipei Real Madrid, Jose Mourinho, l-a criticat pe selecţionerul Angliei, Fabio Capello, într-un interviu acordat miercuri pentru Daily Mirror, în care afirmă că italianul este "problema" reprezentativei engleze.

24 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho îl critică pe Fabio Capello

Jose Mourinho îl critică pe Fabio Capello (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Problema Angliei este managerul. Nu are decât un singur mod de a lucra. Nu se poate schimba. Însă nu poţi să-ţi petreci tot timpul strigând la jucători. Aceştia trebuie să se simtă speciali. Este foarte clar. Capello nu va funcţiona niciodată pentru Anglia", a declarat Mourinho, foarte respectat şi ascultat în Marea Britanie.

"Capello nu-i cunoaşte pe jucători. Aceştia se tem de el şi nu pot juca pentru el. La echipa Angliei este dezordine. Jucătorii au nevoie de o tactică clară. Nu pot fi confuzi. Este greşeala managerului şi este păcat", a adăugat Mourinho.

Mourinho este primul antrenor de renume care îl critică pe Fabio Capello.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici