Jose Peseiro este noul selecţioner al Arabiei Saudite

Fostul antrenor al echipei Rapid Bucureşti, portughezul Jese Peseiro, va ocupa funcţia de selecţioner al reprezentativei Arabiei Saudite, informează cotidianul L'Equipe, citând presa saudită.

19 afișări
Imaginea articolului Jose Peseiro este noul selecţioner al Arabiei Saudite

Jose Peseiro este noul selecţioner al Arabiei Saudite (Imagine: Mediafax Foto)

Peseiro îl va înlocui în funcţia de selecţioner pe sauditul Nasser Al Jawhar, demis în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă.

Potrivit sursei citate, Peseiro este aşteptat vineri în Arabia Saudită pentru semnarea contractului. La 48 de ani, Peseiro este al 20-lea selecţioner al Arabiei Saudite începând din 1994.

Antrenorul Jose Peseiro şi-a reziliat, la începutul anului, contractul pe care îl avea cu FC Rapid.

Citeşte şi:

Peseiro va fi numit selecţioner al Arabiei Saudite

Peseiro: Mi s-a terminat contractul pentru că nu am fost plătit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici