Juan Martin Del Potro va fi operat la cotul stâng

Tenismanul argentinian Juan Martin Del Potro a anunţat, duminică, că se va opera la cotul stâng, după ce a fost nevoit să renunţe la participarea la turneele de la Indian Wells şi Miami.

76 afișări
Imaginea articolului Juan Martin Del Potro va fi operat la cotul stâng

Juan Martin Del Potro (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"După o perioadă de tratament medical şi noi teste, am decis împreună cu doctorul Richard Berger să mă operez la cotul stâng. Nu a fost o decizie uşor de luat. Nu sunt într-un moment bun al carierei mele şi ştiu că nu va fi uşor să revin la un nivel bun în circuitul ATP", a scris Del Potro pe pagina sa de Facebook.

Intervenţia chirurgicală ar urma să aibă loc luni.

Juan Martin Del Potro, în vârstă de 25 de ani, nu a mai participat la vreun turneu din circuitul ATP de la sfârşitul lunii februarie, când a abandonat în primul meci la Dubai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici