Jucătoarea rusă Anna Kalinskaya poartă pantofi inscripţionaţi cu „No war” la Indian Wells

Ca urmare a conflictului actual dintre Rusia şi Ucraina, jucătoarea rusă de tenis Anna Kalinskaya a purtat pantofi de sport cu inscripţia „No War" (Fără război) în timpul meciului din primul tur al turneului BNP Paribas Open de la Indian Wells.

591 afișări
Imaginea articolului Jucătoarea rusă Anna Kalinskaya poartă pantofi inscripţionaţi cu „No war” la Indian Wells

Sursa Foto- Twitter

Kalinskaya, care se află pe locul 86 în lume, a avansat în turul al doilea în California, după ce adversara sa, Harmony Tan, a fost nevoită să se retragă devreme în setul al doilea. Cu toate acestea, nu prestaţia lui Kalinskaya a fost remarcată de fani, ci mai degrabă pantofii ei, pe care erau scrise cuvintele „No War" (Fără război).

Mesajul face referire la invazia în curs a Rusiei în Ucraina, iar Kalinskaya este unul dintre numeroşii sportivi care au condamnat în mod vocal ceea ce se întâmplă în Europa de Est în acest moment. În urmă cu o săptămână, tânăra de 23 de ani a făcut un apel la pace pe Instagram, postând o imagine cu un nor în formă de inimă sfărâmată pe cer.

Sportivii ruşi nu mai pot concura sub steagul ţării lor, după ce WTA a introdus noi măsuri în lumina evenimentelor actuale. Decizia a fost luată după ce jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina a refuzat să joace împotriva rusoaicei Anastasia Potapova.

Kalinskaya este încă în căutarea primului său titlu WTA şi nu a depăşit niciodată turul al doilea al unui turneu de Grand Slam. Ea a câştigat, însă, şapte titluri în circuitul ITF şi o va înfrunta pe veterana franceză Alize Cornet, în turul doi la Indian Wells.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici