Jucătorii de la Oţelul nu şi-au mai primit salariile de trei luni

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a confirmat, marţi, că jucătorii săi nu şi-au mai primit drepturile salariale de aproape trei luni, dar a adăugat că acest lucru nu ar trebuie să fie o scuză pentru rezultatele de până acum.

15 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la Oţelul nu şi-au mai primit salariile de trei luni

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nu este o scuză pentru rezultatele din campionat, dar este şi acesta este un factor care macină mentalul jucătorilor. Nici eu nu am luat încă vreun salariu, dar probleme de acest gen sunt mai peste tot în aceste vremuri. Avem promisiuni că în această săptămână se va achita o parte din restanţă. Mă surprinde faptul că toată responsabilitatea este pe umerii lui Marius Stan, nimeni din oraş nu vine să-l ajute, din partea combinatului sau a autorităţilor", a declarat Munteanu.

După şapte etape, Oţelul Galaţi ocupă locul 15 în clasament, cu 7 puncte, înregistrând 2 victorii, un meci egal şi patru înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici