Jucătorii de la Real Madrid au făcut pariuri pentru cucerirea vedetei TV Sara Carbonero

Presa spaniolă scrie, vineri, că jucătorii formaţiei Real Madrid au pariat, în vestiar, cine o cucereşte primul pe cea mai sexy şi cunoscută prezentatoare de ştiri sportive din Spania, Sara Carbonero, câştigătorul fiind Iker Casillas.

62 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la Real Madrid au făcut pariuri pentru cucerirea vedetei TV Sara Carbonero

Jucătorii de la Real Madrid au făcut pariuri pentru cucerirea vedetei TV Sara Carbonero

Deşi niciunul nu confirmă idila, Iker şi Sara au fost surprinşi în ipostaze "drăgăstoase" într-o discotecă din Madrid. Cei doi s-au cunoscut la Cupa Confederaţiilor din Africa de Sud, de anul trecut, unde Sara era trimis special al unui post de televiziune, iar Casillas juca pentru Spania.

Întrebată ce părere are despre acest pariu, Sara Carbonero a răspuns: "Cred că pariul se referea la cine câştigă campionatul sau Liga Campionilor. Altceva nu am ce să spun".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici