Jucătorii FC Vaslui au boicotat antrenamentul de miercuri dimineaţă

Jucătorii echipei FC Vaslui, cu două excepţii, au boicotat antrenamentul de miercuri dimineaţă, a declarat antrenorul spaniol Juan Ramon Lopez Caro.

13 afișări
Imaginea articolului Jucătorii FC Vaslui au boicotat antrenamentul de miercuri dimineaţă

Jucătorii FC Vaslui au boicotat antrenamentul de miercuri dimineaţă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Să fie foarte clar, contrar tuturor zvonurilor, eu nu am renunţat să fiu primul antrenor la echipă. Am multe iluzii şi vreau să muncesc cu foarte multă forţă pentru a duce Vasluiul cât mai sus în clasament, acolo unde îi este locul. Nu renunţ la echipă şi vreau să fiu lăsat să-mi fac treaba. Ca şi antrenor am maximă responsabilitate la Vaslui şi trebuie să-mi desfăşor programul de antrenamente. Săptămânal întocmesc un program cu ora şi locul unde trebuie să se desfăşoare antrenamentele, program semnat de căpitan şi antrenor. Astăzi, la 10.30 când am venit, nu numai că nu am găsit jucătorii, dar toate vestiarele erau închise. Evident, toţi ştiu motivul", a spus Lopez Caro.

După disputarea a şase etape din Liga I, FC Vaslui ocupă locul 14 în clasament, cu cinci puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici