Jucătorii români s-au relaxat la Centrul de distracţie Europa din Mamaia

Componenţii echipei naţionale de fotbal a României s-au relaxat, sâmbătă, înaintea partidei cu Olanda, din preliminariile Euro-2008, jucând bowling sau biliard la Centrul de distracţie Europa din staţiunea Mamaia.

5 afișări
Imaginea articolului Jucătorii români s-au relaxat la Centrul de distracţie Europa din Mamaia

Jucătorii români s-au relaxat la Centrul de distracţie Europa din Mamaia

"Tricolorii" au sosit la ora 11.00 la Centrul de distracţie Europa, cel mai mare din Constanţa. Jucătorii s-au putut destinde la biliard, bowling, darts sau jocuri mecanice, acestea din urmă fiind preferatele fotbaliştilor.

Deşi locaţia amintită se deschide doar de la orele 18.00, s-a făcut o excepţie pentru „tricolori“. Cei 22 de jucători au fost însoţiţi de secundul Ştefan Iovan, selecţionerul Victor Piţurcă şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, rămânând la hotel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici