Jumătate din galeria echipei FC Braşov, evacuată în pauza meciului cu Oţelul

Jumătate din galeria echipei FC Braşov a fost evacuată, vineri, în pauza meciului de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, ca urmare a unor incidente în care au fost implicaţi şi fanii formaţiei oaspete.

40 afișări
Imaginea articolului Jumătate din galeria echipei FC Braşov, evacuată în pauza meciului cu Oţelul

Jumătate din galeria echipei FC Braşov, evacuată în pauza meciului cu Oţelul (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Suporterii din cele două galerii au aruncat cu petarde unii către ceilalţi şi au încercat să treacă de gardul ce separa sectoarele în care se aflau. Jandarmii au intervenit şi au evacuat aproximativ 50 de fani braşoveni.

După aceste incidente, paza în zona respectivă a fost întărită.

În prima repriză, în minutul 11, a mai avut loc un incident, din tribună fiind aruncată o petardă în apropierea jucătorului gălăţean Gabriel Paraschiv, care se afla la marginea terenului pentru îngrijiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici