Jurgen Klopp speră ca protestul fanilor lui Liverpool să nu provoace o ruptură cu echipa

  • Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a spus miercuri că speră ca „nimic să nu se interpună între noi şi suporteri".
  • Fanii protestează faţă de creşterea preţului biletelor.
  • Ei spun că nu vor afişa steaguri în turul sferturilor de finală din Europa League, de joi, dintre Liverpool şi Atalanta.
3682 afișări
Imaginea articolului Jurgen Klopp speră ca protestul fanilor lui Liverpool să nu provoace o ruptură cu echipa

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Protestele vine după ce clubul a majorat preţul abonamentelor şi al biletelor pentru membri cu 2% pentru sezonul viitor.

„Atâta timp cât oamenii sunt acolo, totul este bine", a spus Klopp, citat de BBC Sport.

„Înţeleg preocupările şi discuţiile. Vrem ca oamenii să fie prezenţi pe stadion şi vrem să îl punem la dispoziţia tuturor.

„Suntem un club care se autosusţine - fiecare liră pe care o câştigăm se întoarce în clubul de fotbal. Înţeleg 100% poziţia suporterilor şi sunt sigur că vor găsi o soluţie.

„Ceea ce ar trebui să ne asigurăm este că nimic nu se interpune între noi şi suporteri. Între cele două fluiere de start şi fnal, trebuie doar să fim Liverpool - asta este ceea ce cer.

„Ar fi mai rău dacă doar steagurile ar fi în tribune şi nimeni altcineva. Cu siguranţă vor găsi o soluţie".

Asociaţia suporterilor de la Tottenham Hotspur s-a declarat recent „extrem de dezamăgită" de faptul că preţurile abonamentelor clubului lor vor creşte cu 6% pentru sezonul 2024-25.

În urma anunţului de majorare al lui Liverpool, grupurile de fani ai clubului, Spirit of Shankly, Spion Kop 1906 şi Kop Outs, au emis o declaraţie comună în care se spune că nu a avut loc nicio „consultare semnificativă" cu ei în legătură cu această problemă.

Spion Kop 1906, care organizează afişarea de steaguri şi bannere pe stadion, a declarat de atunci că „nu vor fi steaguri pe The Kop pentru meciul de joi seara".

Aceasta a adăugat: "Spre deosebire de abordarea clubului, acest lucru a fost convenit în urma consultării cu alte grupuri de fani".

Liverpool joacă duminică cu Crystal Palace, cu o zi înainte de comemorarea tragediei de la Hillsborough. Nouăzeci şi şapte de fani ai lui Reds au murit în urma surpării tribunelor pe stadionul lui Sheffield Wednesday, înainte de o semifinală de Cupa Angliei, cu Nottingham Forest, în 1989.

„Ne vom aduce omagiile celor 97 cu steaguri de la Hillsborough doar la meciul de campionat din acest weekend, ca întotdeauna, fiind cel mai apropiat meci de 15 aprilie", a declarat Spion Kop 1906.

„Există încă o şansă ca clubul să poarte un dialog pozitiv cu consiliul suporterilor la timp pentru întâlnirea de sâmbătă. Până atunci, suporterii au un singur mesaj: Nu creşterii preţului biletelor".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici