Kaka vrea să-şi prelungească până în 2013 contractul cu AC Milan

Brazilianul Kaka, desemnat câştigător al Balonului de Aur şi cel mai bun fotbalist din lume în 2007, a declarat, într-un interviu publicat, duminică, de cotidianul croat Sportske Novosti, că intenţionează să-şi prelungească până în 2013 contractul cu gruparea AC Milan şi să devină căpitan de echipă.

1 afișare
Imaginea articolului Kaka vrea să-şi prelungească până în 2013 contractul cu AC Milan

Kaka vrea să-şi prelungească până în 2013 contractul cu AC Milan

"Am discutat despre o prelungire a contractului până în 2013 şi o vom perfecta când clubul mă va chema să semnez", a spus Kaka, transferat de AC Milan în 2003. Actuala înţelegere dintre Kaka şi AC Milan este valabilă până în 2011, brazilianul având un salariu net anual de aproximativ 6 milioane de euro, cel mai mare din fotbalul italian.

"Vreau să devin căpitan la AC Milan şi să las ceva în urmă la acest club glorios", a adăugat Kaka.

Prelungirea contractului dintre Kaka şi AC Milan a fost deja anunţată la jumătatea lunii decembrie, de administratorul delegat Adriano Galliani, care a precizat că noul acord cu brazilianul în vârstă de 25 de ani va fi semnat la 30 iunie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici