Karen Khachanov câştigă la Zhuhai primul său titlu din 2018 încoace

Karen Khachanov a revenit marţi în rândul câştigătorilor de competiţii ATP, după ce l-a învins pe Yoshihito Nishioka în finala turneului de la Zhuhai 2023 (China).

96 afișări
Imaginea articolului Karen Khachanov câştigă la Zhuhai primul său titlu din 2018 încoace

karenkhachanov, Instagram

Khachanov a ratat o mare parte din această vară, inclusiv Wimbledon, din cauza unei accidentări suferite la Halle Open.

Revenirea ar fi trebuit să aibă loc mai devreme, dar naşterea celui de-al doilea copil l-a făcut să revină doar la US Open, unde în mod previzibil a fost eliminat devreme.

În china, în condiţii propice tenisului său, rusul l-a învins pe japonezul Nishioka (46 ATP) în două seturi foarte diferite, scorul final fiind 7-6 (7-2), 6-1.

Primul set a fost dominat de Khachanov (15 ATP), acesta servind foarte bine şi reuşind 23 de lovituri câştigătoare, cu 11 mai multe decât Nishioka. Totuşi, jucătorul japonez a opus o rezistenţă consistentă, ratând două mingi de break, la 4-4.

În tiebreak, Khachanov a făcut un pas în faţă şi s-a impus cu 7-2, depăşindu-şi apoi cu uşurinţă adversarul în setul al doilea cu 6-1.

Rusul a câştigat astfel primul său trofeu din 2018 încoace, ultima dată învingându-l pe Novak Djokovic în finala Mastersului de la Paris.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici