Katinka Hosszu, record mondial la 200 metri spate la CM de nataţie in bazin scurt

Sportiva ungară Katinka Hosszu a câştigat titlul mondial în proba de 200 metri spate, la Campionatele Mondiale de nataţie în bazin scurt, stabilind un record mondial, cu un minut, 59 de secunde şi 23 de sutimi, vineri, la Doha.

75 afișări
Imaginea articolului Katinka Hosszu, record mondial la 200 metri spate la CM de nataţie in bazin scurt

Katinka Hosszu, record mondial la 200 metri spate la CM de nataţie in bazin scurt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Katinka Hosszu a stabilit un al şaselea record mondial în bazin scurt în ultimele luni.

Recordul precedent (2:00.03) aparţinea americancei Melissa Franklin din octombrie 2011.

Hosszu a reuşit să câştige a doua medalie de aur în această săptămână, după cea obţinută joi, la 100 metri spate. La Doha, ea le-a devansat pe australianca Emily Seebohm (2:00.13) şi japoneza Sayaka Akase (2:02.30).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici