Kelly Slater a obţinut al nouălea titlu mondial la surfing (Video)

Americanul Kelly Slater a câştigat pentru a noua oară titlul mondial la surfing, un record, cu ocazia unei etape a circuitului mondial WCT, desfăşurată în acest week-end, în Mundaka.

31 afișări
Imaginea articolului Kelly Slater a obţinut al nouălea titlu mondial la surfing (Video)

Kelly Slater a obţinut al nouălea titlu mondial la surfing

Slater, în vârstă de 36 de ani, nu a câştigat Billabong Pro Mundaka, dar s-a clasat pe locul trei şi şi-a asigurat astfel titlul mondial, în condiţiile în care mai sunt de disputat două etape ale circuitului WCT, în Brazilia şi Hawai.

Kelly Slater, care este cel mai titrat practicant de surfing din lume, a devenit astfel şi cel mai în vârstă campion mondial.

El a fost, în 1992, cel mai tânăr campion mondial de surfing.

Sportivul american, care a jucat şi într-un serial de televiziune, s-a retras din surfing în 1999, dar a revenit în 2003 şi a obţinut două titluri mondiale, în 2005 şi 2006.

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici