Kiriţă vrea să devină cetăţean turc

Fotbalistul echipei Bursaspor, Giani Kiriţă, a declarat că ar fi de acord fără ezitare în cazul în care conducerea clubului l-ar întreba dacă vrea să devină cetăţean turc, informează cotidianul local Bursa Hakimiyet.

25 afișări
Imaginea articolului Kiriţă vrea să devină cetăţean turc

Kiriţă vrea să devină cetăţean turc

"Joc în campionatul Turciei de şase ani. Mă simt ca un turc şi am mulţi prieteni aici. Aş fi de acord imediat în cazul în care conducerea clubului m-ar întreba dacă vreau să devin cetăţean turc", a spus Kiriţă.

El a precizat că în acest sezon a avut probleme din cauza unor accidentări. "Voi discuta cu oficialii clubului despre contractul meu. Acum este prea devreme să spun ceva, dar sunt mulţumit că joc la Bursaspor. În acest sezon am avut ghinion pentru că m-am accidentat, însă încerc să îmi ajut cât pot echipa. În ultimele meciuri am evoluat mai mult şi până la finalul sezonului vreau să joc la fel", a afirmat Kiriţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici