Kylian Mbappe, fotografiat în apropiierea stadionului Santiago Bernabeu al lui Real Madrid

Numele lui Kylian Mbappe a fost mult timp legat de un transfer la Real Madrid, aşa că vestea că atacantul lui Paris Saint-Germain a fost văzut în capitala spaniolă în această săptămână a făcut cu adevărat valuri.

1346 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappe, fotografiat în apropiierea stadionului Santiago Bernabeu al lui Real Madrid

Mai mult, internaţionalul francez a fost fotografiat luni chiar în apropiere de stadionul Santiago Bernabeu al Realului, alimentând speculaţiile potrivit cărora ar fi aproape de a încheia o mutare în vară.

Mbappe, în vârstă de 23 de ani, îşi încheie contractul în această vară, dar PSG speră că va rămâne, iar surse citate de ESPN susţin că discuţiile dintre preşedintele PSG, Nasser al Khelaifi, şi reprezentanţii jucătorului au avut loc luna trecută în Qatar.

Cu toate acestea, performanţele madrilenilor ar putea să îl atragă pe francez ceea ce ar putea duce la unul dintre cele mai importante transferuri ale unui jucător liber de contract din istoria fotbalului.

RMC Sport a relatat vineri că reprezentanţii lui Mbappe se vor afla la Madrid în această săptămână pentru discuţii.

Cadena COPE a fost prima televiziune care a raportat prima dată apariţia francezului în Madrid, prezentându-l pe Mbappe, într-o fotografie neclară, intrând într-unul dintre restaurantele de top din Madrid, Leña, care se află chiar pe Paseo de la Castellana, din apropiere de Bernabeu.

COPE a relatat că Mbappe a luat masa cu colegul său de la PSG, Achraf Hakimi, un fost jucător al Realului, originar din Madrid. Mai târziu, în acea după-amiază, Mbappe a confirmat că se aflau împreună în Madrid printr-o fotografie postată pe Instagram, cu un comentariu dintr-un singur cuvânt: „OFF".

După ce au cucerit deja titlul în Ligue 1, Mbappe şi restul echipei PSG au primit câteva zile libere în această săptămână, între remiza de duminică cu Troyes (2-2) şi deplasarea de sâmbătă de la Montpellier, înainte de a-şi încheia sezonul pe 21 mai, acasă, cu Metz.

În cursul zilei de luni, Mbappe şi Hakimi s-au întâlnit la cină cu colegii de echipă de la PSG, Sergio Ramos şi Keylor Navas, alţi doi foşti jucători ai Realului.

Întrebat de un reporter de la Cadena SER de ce au călătorit jucătorii de la PSG la Madrid, Navas a răspuns: „Avem câteva zile de vacanţă".

Portarul costarican a fost rezervat atunci când a fost întrebat în mod special despre faptul că Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid în această vară, iar el a răspuns: „Mi-ar plăcea să spun ceva despre asta, dar nu am nicio idee. Sper să rămână cu noi. Acestea sunt probleme personale şi nu am vorbit cu el".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici