Kyros Vassaras va arbitra România - Serbia în preliminariile CM 2010

O brigadă de arbitri din Grecia, cu Kyros Vassaras la centru, va oficia meciul naţionalei României cu selecţionata Serbiei, din cadrul grupei a VII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

21 afișări
Imaginea articolului Kyros Vassaras va arbitra România - Serbia în preliminariile CM 2010

Arbitrul Kyros Vassaras (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

FIFA a decis ca brigada de arbitri care va oficia partida România - Serbia, care se va disputa la 28 martie, de la ora 20.15 pe stadionul "Farul" din Constanţa, să fie alcătuită alcătuită din Kyros Vassaras (arbitru central), Dimitrios Saraidaris, Christos Gennaios (arbitri asistenţi) şi Anastasios Kakos (arbitru de rezervă), informează site-ul oficial al FRF.

Maltezul Victor Mintoff va fi observator de arbitri, iar rolul de Comisar FIFA a fost atribuit englezului Adrian Titicombe.

Kyros Vassaras a mai arbitrat naţionala României în partida cu Olanda, din preliminariile Campionatului European din 2008, câştigată de echipa antrenată de Victor Piţurcă cu scorul de 1-0, şi meciul amical cu naţionala Georgiei, din toamna anului trecut, de pe stadionul "Dinamo", scor 2-1.

De asemenea, în 2006, Vassaras a oficiat partida Rapid - Hamburger SV, din prima manşă a optimilor de finală ale Cupei UEFA, câştigată de echipa giuleşteană cu scorul de 2-0.

Partida Austria - România, care se va disputa pe stadionul "Worthersee" din Klagenfurt, la 1 aprilie, de la 21.30, va fi arbitrată de o brigadă din Scoţia, alcătuită din Craig Alexander Thompson (arbitru central), Tom Hugh Murphy, Martin Cryans (arbitri asistenţi) şi William Collum (arbitru de rezervă).

Comisar FIFA va fi englezul George Courtney, iar observator de arbitri va fi danezul Jorn West Larsen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici