Lăcătuş: Atâta timp cât portarul greşeşte, se vede pe tabelă şi în clasament

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, vineri, după remiza cu FC Argeş, că "atâta timp cât portarul greşeşte, se vede pe tabelă şi în clasament", aluzie la greşeala făcută de portarul Zapata la golul doi al piteştenilor.

8 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Atâta timp cât portarul greşeşte, se vede pe tabelă şi în clasament

Lăcătuş: Atâta timp cât portarul greşeşte, se vede pe tabelă şi în clasament (Imagine: Mediafax Foto)

"Am făcut o partidă bună, însă nu am câştigat cele trei puncte, datorită cadourilor făcute adversarilor. Atâta timp cât portarul greşeşte, se vede pe tabelă şi în clasament. Nu mă gândesc şi nu cred că nu vom prinde o cupă europeană, dar pentru asta trebuie să fim mai atenţi mai ales la finalurile de joc. Ogăraru era unul dintre jucătorii nominalizaţi să execute penaltiurile şi nu-i pot imputa faptul că l-a executat şi l-a ratat", a spus Lăcătuş.

După încheierea meciului, finanţatorul Gigi Becali a declarat: "Nu sunt supărat că nu am câştigat, echipa a jucat bine, dar am avut ghinion".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici