Lăcătuş: Mi-aş lăsa din nou părul lung dacă aş şti că asta este reţeta să câştig cupa şi campionatul

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, luni, că şi-ar lăsa din nou părul lung, ca atunci când era jucător, dacă ar avea garanţia că aceasta este "reţeta" care l-ar ajuta să câştige cupa şi campionatul în calitate de tehnician.

16 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Mi-aş lăsa din nou părul lung dacă aş şti că asta este reţeta să câştig cupa şi campionatul

Lăcătuş: Mi-aş lăsa din nou părul lung dacă aş şti că asta este reţeta să câştig cupa şi campionatul (Imagine:Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"De la o anumită vârstă, oricât ai vrea să fii ca în tinereţe, trebuie să renunţi la anumite obiceiuri. Îţi aduci aminte cu plăcere despre acele clipe, le vizionezi pe casete, la fel cum este şi cu pletele pe care le purtam atunci. Însă, mi-aş lăsa din nou părul lung dacă aş şti că asta este reţeta să câştig cupa şi campionatul", a spus Lăcătuş.

FC Vaslui ocupă locul doi în clasament, cu 49 de puncte, după disputatea a 27 de etape din Liga I, la şase puncte în urma liderului CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici