Lăcătuş nu ar refuza o ofertă de la FC Braşov

Tehnicianul Marius Lăcătuş, care a demisionat, duminică, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua, a declarat că deocamdată vrea să meargă în vacanţă, dar nu ar refuza, la întoarcere, o ofertă de la FC Braşov.

13 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş nu ar refuza o ofertă de la FC Braşov

Lăcătuş nu ar refuza o ofertă de la FC Braşov (Imagine: Mediafax Foto)

"În acest moment tot ce îmi doresc este să îmi iau familia şi să plec într-o vacanţă. La întoarcere voi analiza ofertele care vor veni şi voi da un răspuns. Cert este că nu aş zice nu unei oferte de la Braşov, pentru că m-am simţit foarte bine acolo. Contează oricum să fi dorit acolo unde mergi", a spus Lăcătuş.

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a afirmat că Lăcătuş este ultimul intrat pe lista cu posibili antrenori ai echipei braşovene, după plecarea lui Răzvan Lucescu la prima reprezentativă. "Nu s-a vorbit despre o venire a lui Marius Lăcătuş la FC Braşov şi nici nu avea cum să se facă acest lucru, pentru că el era antrenorul Stelei. Probabil că este o variantă care va fi luată în seamă atunci când consiliul director, cu domnul Neculaie şi cu ceilalţi factori de decizie, vor hotărî cine vine la Braşov. Se poate spune că Lăcătuş este ultimul venit pe o listă de antrenori pe care îi avem în vedere după plecarea lui Răzvan", a precizat Dinu Gheorghe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici