Lăcătuş: Păcat, cred că puteam obţine un rezultat foarte bun

Tehnicianul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, marţi seară, la Pro TV, după înfrângerea, cu scorul de 5-3, din meciul de pe teren propriu cu Olympique Lyon, că regretă acest rezultat deoarece crede că steliştii ar fi putut învinge.

10 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Păcat, cred că puteam obţine un rezultat foarte bun

Lăcătuş: Păcat, cred că puteam obţine un rezultat foarte bun (Imagine: Mediafax Foto)

"Este păcat, cred că puteam obţine un rezultat foarte bun, o victorie poate, dacă nu făceam aceste greşeli de poziţionare în teren, de marcaj şi mingile care au fost pierdute în preajma careului şi am dat posibilitatea adversarului să se apropie şi să înscrie", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a precizat că această înfrângere face ca şansele Stelei de a trece de faza grupelor să scadă foarte mult. "În fotbal se pot întâmpla multe. Şansele sunt foarte reduse. Şansele noastre au scăzut enorm. Încercăm în meciurile următoare să facem maximum. La acest nivel nu se pot face asemenea greşeli şi nu poţi da adversarului posibilitatea să facă ce doreşte. Sunt mâhnit pentru că sunt sigur că fără aceste greşeli şi cu mici corecturi în faţa defensivă puteam reuşi un rezultat care să ne dea încredere", a afirmat Lăcătuş.

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, marţi, pe teren propriu, scor 3-5 (2-3), meciul susţinut în compania formaţiei franceze Olympique Lyon, contând pentru etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, aceasta fiind a doua înfrângere pe teren propriu a steliştilor în actuala ediţie a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici