Lăcătuş spune că lotul Stelei va fi completat cu doi jucători

Antrenorul FC Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, duminică, la Sport.ro, că lotul va fi completat cu doar doi jucători, fiind posibil ca alţi câţiva să plece în străinătate.

20 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş spune că lotul Stelei va fi completat cu doi jucători

Lăcătuş spune că lotul Stelei va fi completat cu doi jucători (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu erau prea multe lucuri de discutat despre strategie şi transferuri. Avem un lot valoros pe care îl vom completa cu doi jucători. Fundaş stânga şi atacant o să căutam. Vom încerca să aducem, sperăm să gasim jucători de valoare. Rezultatele trebuie să fie dintre cele mai bune, ne batem pentru titlu. Vali Argăseală nu avea actele sus în Poiană, aşa că voi semna contractul în zilele următoare", a spus Lăcătuş.

Antrenorul stelist a menţionat că este posibil ca din actualul lot să plece câţiva în străinătate. "Nu cred că ar fi cazul să transferăm jucători de la Timişoara. Eu ştiu că Gabi Balint nu vrea să se despartă de jucători de valoare pentru a-i ceda Stelei. În funcţie de ofertele pe care le avem, o să mai plece jucători. Ceva concret nu există. Şi pe mine mă sună impresari din străinătate să se intereseze de unii jucători. Este posibil ca unul sau doi jucători să plece în străinătate", a comentat Lăcătuş.

Marius Lăcătuş speră ca foştii jucători stelişti să obţină rezultate bune în acest sezon din postura de antrenori. "Ce am avut de urat, i-am urat lui Gabi Balint. Sper să îşi îndeplinească toate obiectivele, dar pe teren vom face totul să câştige Steaua. Timişoara este una dintre candidatele la titlu. Vreau ca eu, Dan Petrescu, Balint, foştii mei colegi de la Steaua, să avem rezultate bune în acest sezon, pentru că până acum nu am avut performanţe deosebite. Mircea Rednic poate să mai aştepte, el a confirmat deja, la fel şi Trombetta, chiar dacă el a luat titlul ca secund", a adăugat tehnicianul FC Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici