Lăcătuş: Vom juca pentru a obţine maximum cu Fiorentina

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, luni seară, că Steaua va juca pentru a obţine maximum în meciul cu Fiorentina, care va avea loc, marţi, de la ora 21.45, în etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, informează site-ul violanews.com.

16 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Vom juca pentru a obţine maximum cu Fiorentina

Lăcătuş: Vom juca pentru a obţine maximum cu Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi face plăcere revin la Florenţa, am trăit moment frumoase aici şi am fost tratat bine. Vom avea un meci greu mâine, mai ales că am pierdut prima partidă cu Bayern Munchen. Vrem să atacăm şi să marcăm, nu putem doar să ne apărăm.Vom juca pentru a obţine maximum, dar în final şi un egal ar fi bun. În ceea ce-l priveşte pe Rădoi, vom vedea mâine dacă va juca", a declarat Lăcătuş.

Meciul Fiorentina - Steaua, din etapa a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor, va fi transmis în direct de Pro TV, marţi, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici