Lacina Traore a fost împrumutat un sezon la Unirea Alba Iulia

Atacantul ivorian al formaţiei CFR Cluj, Lacina Traore, a fost împrumutat, marţi, un sezon la echipa nou promovată în Liga I, Unirea Alba Iulia.

263 afișări
Imaginea articolului Lacina Traore a fost împrumutat un sezon la Unirea Alba Iulia

Lacina Traore a fost împrumutat un sezon la Unirea Alba Iulia (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Antrenorul Adrian Falub a declarat, marţi, că prin aducerea lui Traore linia ofensivă a echipei s-a întărit substanţial.

"Personal mi l-am dorit foarte mult pe atacantul african şi cred că astfel ne-am întărit substanţial în avanposturi", a spus Falub, precizând că aceasta nu este ultima achiziţie a verii pentru Unirea Alba Iulia.

În vârstă de 24 de ani, Traore are 17 partide disputate în Liga 1, şi 2 goluri marcate pentru CFR Cluj. El este aşteptat să ajungă la Alba Iulia marţi seara. Lacina Traore este al treilea jucător adus de formaţia nou promovată de la CFR Cluj, după sârbul Rade Veljovici şi portughezul Vitor Tiago de Freitas Vitinha.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici