Lacina Traore s-a înţeles cu Galata

Gruparea Galatasaray a ajuns la un acord cu atacantul ivorian al echipei CFR Cluj, Lacina Traore, iar faptul că Gheorghe Hagi este antrenorul formaţiei din Istanbul a avut un rol important în alegerea fotbalistului, informează cotidianul Fotomac.

35 afișări
Imaginea articolului Lacina Traore s-a înţeles cu Galata

Lacina Traore s-a înţeles cu Galata (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Traore era dorit de grupări ca Arsenal, Napoli, Blackburn, Hamburger SV şi Paris Saint Germain, dar Hagi a insistat pentru ca ivorianul să ajungă la echipa sa şi conducerea clubului Galatasaray a reuşit să obţină acordul jucătorului.

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că de serviciile atacantului Lacina Traore sunt interesate cinci-şase grupări din Europa, iar cu două dintre acestea au loc negocieri. El a precizat, în această săptămână, că Traore nu va fi transferat pentru mai puţin de cinci milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici